IBM Workshop
Corporate Workshop
Extraordinary Woman
Certificari in domeniu:
ISSA- International Sports Sciences Association USA 
( Calificare Nutriționist Sportiv)
Master Nutritie Clinica si Comunitara- UMF Targu Mures
UMF Carol Davila- BFKT- Balneo-fizio-kinetoterapie
Consider ca sunt pregatita pe ceea ce fac din urmatoarele considerente:
– elaborez planuri alimentare pentru slabit, crestere masa musculara, tonifiere din anul 2013 prin colaborare directa cu programul Limitless (actual Revvolution) dar si pe cont propriu. Am ajutat practic mii de oameni sa-si indeplineasca visele in ceea ce priveste greutatea lor corporala.
-incepand din August 2015 am renuntat la jobul meu de corporatist, caldut si bine platit :), ca sa-mi urmez pasiunea, adica aceea de a sta de vorba cu oamenii despre mancare, despre stilul de viata sanatos si in general de a-i invata ca armonia din viata de zi cu zi influenteaza si armonia din farfurie, acest lucru devenind preocuparea mea principala;
 Am contact zi de zi cu persoane care isi doresc sa slabeasca, sa-si imbunatateasca sanatatea, care sunt nevoie sa respecte o anumita dieta datorita bolilor cronice de care sufera, care vor sa ramana insarcinate sau cu parinti ingrijorati de greutatea copiilor lor.
Daca simti ca esti pregatit si este momentul tau potrivit, da-mi un semn!. Timpul lasat de unul singur nu rezolva nimic….
De ce știu ceea ce spun!?

Pachet VIP 

 

 

  1. Plan de nutritie personalizat

  2. Detoxifiere si purificare organism

  3. Immunity Protect & Boost