Madalina- 38 de ani
„Nu am destule cuvinte sa imi exprim aprecierea pe care ti-o port si nici nu cred ca exista destule moduri in care as putea sa-ti descriu cat de mult te apreciez pentru tot ceea ce faci, pentru munca pe care o depui, pentru rabdarea de care dai dovada si nu in ultimul rand, pentru minunatul mod in care reusesti, cum doar tu stii, sa faci din orice situatie dificila, ceva sublim! Iti multumesc sincer pentru pe putin 730 de zile (de cand ne cunoastem si de cand am intrat in program) in care mi-ai suportat ifosele, toanele, dorintele si dezamagirile! Multumesc pentru ca m-ai facut sa vad ca nutritionistii de fapt nu ne sunt dusmani, ci prieteni de nadejde in adevaratul sens al cuvantului (si ce mai prieteni!). Deseori ma “trezesc” spunand ca daca mi-as dori o prietena de varsta mea, mi-as dori o Tania, sa stie sa rada cu mine dar in acelasi timp sa aiba grija aceea, pe care doar o mama grijulie o poarta fata de copiii ei.”
Beatrice Bianca- 20 ani
„Despre mancatul sanatos si alte „pacate”. Sunt ferm convinsa ca noi oamenii suntem in asa fel conceputi incat sa gresim in anumite circumstante. Gresim in scoala primara, gresim in facultate, gresim in regimuri alimentare si ne gresim pana si unul altuia, din neatentie sau nu. Fiind un copil corpolent, de la o varsta frageda, pentru mine greseala unei alimentatii proaste si-a lasat amprenta nu numai pe corpul meu, cat si in interiorul meu, oh si ce greseala. Cu timpul am crescut, am realizat ca cele 3 cifre de pe cantar nu-mi aduc fericire iar dulciurile mancate pe ascuns, nu ma fac mai inteleapta. Pot recunoaste ca mi-a fost dintotdeauna frica de nutritionisti. Da, ati citit bine, mie nu imi era frica de dentist, de baubau, dar nutritionistii.. Dumnezeule! Si cum de ce ti-e frica cel mai tare, nu scapi, asa am intalnit-o pe Tania. Prima mea evaluare cu Tanita s-a terminat usor, n-a fost o noutate prea mare sa aflu ca toata mancarea nesanatoasa acumulata pe timpul verii, s-a asezat bine in locurile destinate privirilor. Ce a urmat dupa? Sfanta intrebare: „ce mananci de obicei?”. In acel moment, in capul meu s-a derulat pe repede inainte un scurtmetraj cu toate crispy-urile, cartofii si bomboanele mancate fix cu o zi inainte. Raspunsul a fost pe masura: „Stii Tania.. Mie-mi place orice in afara de spanac.” Din acea zi, nutritionista mea, mi-a devenit nu numai omul caruia ii impartaseam pacatele culinare, dar si o prietena pe masura. De 6 luni de zile respect un regim alimentar care pentru altii ar fi draconic, insa mie imi place nespus de mult. Lucru neasteptat pentru un adolescent de 19 ani inconjurat de ispite la tot pasul. Iaurt grecesc, somon, wasa, legumele la gratar sunt putine dintre lucrurile de care inainte ma feream iar acum astept cu nerabdare fiecare zi pentru a le incerca, combina si bucura de ele. Pentru mine acest regim nu este o dieta pe care o respect doar pana ajung la target-ul atins, pentru mine este un stil de viata”.
Andra si George- 30 ani
„Despre Tania mai sunt putine lucruri de zis (internetul a devenit din ce in ce mai plin de cunostintele ei), si totodata sunt atatea de vorbit (mai ales prin prisma personala).
Noi, ca si cuplu, ne-am lipit de tehnica ei de concepere a planurilor alimentare cam in acelasi timp. Andra pentru echilibrare in greutate, eu pe fond de sanatate. Cumva, nu stiu cum, le-a calculat si le-a aranjat precum niste piese de puzzle intr-un singur plan alimentar care sa dea randamentul maxim pentru fiecare din noi (ceea ce evident ne-a ajutat enorm pe partea de cumparaturi si gatit).
E usor de intuit ca am ramas fideli conceptului Fantana de sanatate, si mai mult de atat, o recomandam adesea in cercul prietenilor nostri. Niciodata dusmanilor! :P”

Pachet VIP 

 

 

  1. Plan de nutritie personalizat

  2. Detoxifiere si purificare organism

  3. Immunity Protect & Boost